Acasă DESPRE NOI Prezentare

Prezentare

www.paginasindicatelor.ro este un site sindical care a aparut ca idee, organizare si finantare sub patronajul Sindicatului Nova Vita al salariatilor din asistenta sociala și administrație publică din judetul Iasi, condus de d-ul Catalin Toma.
In secțiunile sale veti gasi informatii relevante despre activitatea sindicatului cum sunt: sentinte civile castigate, dosare aflate in lucru, rezultate financiare anuale, informatii despre achiziții publice, anunțuri importante pentru membri, evidenta membrilor de sindicat, legislatie,sfaturi utile etc.

Ideea editarii acestui site dedicat membrilor de sindicat Nova Vita a venit ca o nevoie imperioasa de a face auzita opinia și a mediatiza problemele membrilor noștri, precum si rezultatele activităților sindicale dar și pentru a ne putea informa in mod eficient membrii de sindicat.

Un alt motiv al aparitiei site-ului este determinat de dificultatile intampinate de-a lungul timpului in a ne exprima punctul de vedere in diverse emisiuni TV din presa locala si nationala, datorita coloratiei si intereselor politice ale acelor publicații.

Cu deosebita stima,
Editor & Fondator “Pagina Sindicatelor”
Lider de Sindicat : Ec. Catalin Toma